Parterapi

Saknar ni förståelse för varandra?
Vill ni fördjupa en redan bra relation, ge nytt liv åt en som svalnat eller rädda en relation som fastnat i destruktiva mönster? Med IMAGO (läs mer om IMAGO här) - Relationsterapi och EFT (läs med om EFT här) kan jag ge er de verktyg och stöd som ni behöver. Många gånger är det hårt målmedvetet arbete som gör att vi lyckas skapa en djupare kärleksrelation med förståelse, tillit, respekt och passion för varandra. Det är upp till dig och din partner att ta ansvar för att utveckla relationen! Parterapi kan vara det som hjälper er på vägen.


När ni kommer till mig i parterapi så utgår vi från var just ni befinner er i er relation. Vissa par kommer i akut kris efter att otrohet uppdagats, andra par kommer för att konflikterna aldrig tycks kunna lösas och vissa kommer för att de helt enkelt är nyfikna på hur de kan få ett än mer levande parförhållande.

Problem och konflikter är en del av ett parförhållande och uppstår oftast när vi inte riktigt är i kontakt. Vi kan önska att konflikter inte fanns, men det är också bästa sättet att nå en djupare förståelse för vad som händer i en relation, vilket hjälper oss att utvecklas och växa tillsammans.

I Parterapi hos mig träffas vi i Formaktivas lokaler på Kungsholmen i Stockholm 1,5 tim eller 3 tim per gång. Min rekommendation är att gå 6-12 gånger, helst 12 gånger då processen tar tid. Det är naturligtvis upp till paret att bestämma själva. (Boka direkt här)

Utöver individuella samtal och parterapi erbjuder jag tillsammans med min kollega Cai Bellander också möjligheten att gå en åtta veckors kurs för par samt ett tvådagars parseminarium.

Läs mer under Kurser & Workshops i menyn.

 


Jag kan bara styra det som jag är medveten om. Det som jag är omedveten om styr mig. MEDVETENHET gör mig starkare


Känslomässing avstängdhet är ofta kärnan till de konflikter vi upplever eller det avståndstagande som är en del av en icke fungerande relation. Ibland är det svårt att tyda och förstå varandras känslor och behov och tydligt be om vad vi behöver.

Adress: Pontonjärgatan 12, 112 22 Stockholm Telefon: 070 894 22 29 Mejl: info@formaktiva.se