Psykosyntesterapi för individuell terapi

Närvaro i nuet ger glädje både privat och på jobbet. I varje problem vi upplever, finner vi möjligheter till personlig utveckling och mognad. I Psykosyntes fokuserar vi på din potential där din vilja är central. Den hjälper oss att identifiera dina mål och ditt syfte med livet. Psykosyntesterapi är en utvecklingsorienterad psykologi som ser till det friska i varje individ. Genom att anta de utmaningar som dyker upp på vägen utvecklas vi som individer och därmed närmar vi oss våra mål. Det kan handla om både kortare och längre terapier, allt från några gånger till veckovisa möten i några år.

Till mig kommer personer i olika situationer - såsom relationsproblem, frågor kring stress, livskriser, självanklagelser och skuldkänslor, m.m. Känner du dig låg, rädd eller i behov av förändring i ditt liv? Hamnar du i ett mönster du vill bryta? Längtar du efter att kunna hantera och skapa goda relationer privat och på jobbet eller uppleva kärlek, glädje och njutning i livet och vägrar att bli slav åt dina inre spöken? Jag möter dig där du befinner dig och sedan samarbetar vi och jag ger dig konkreta verktyg för att skapa det liv du vill leva. I terapin arbetar vi tillsammans och utforskar och försöker förstå för att sedan utveckla nya förhållningssätt och strategier.

I individuell terapi arbetar jag utifrån, Psykosyntes, I parterapi arbetar jag utifrån Imago Relationsterapi och Emotionally Focused Therapy (EFT).

Välkommen att besöka mig i min vackra lokal på Pontonjärgatan på Kungsholmen i Stockholm. Bokning/intresseanmälan görs via telefon eller mejl. Boka här.

 


Du är din största resurs!

Adress: Pontonjärgatan 12, 112 22 Stockholm Telefon: 070 894 22 29 Mejl: info@formaktiva.se